Wij werken uitsluitend op afspraak.
's Morgens kunt u op beide locaties terecht, 's middags afwisselend in Twisk of Abbekerk. Op woensdagochtend hebben de artsen geen spreekuur in Twisk. U kunt wel een afspraak maken met de praktijkondersteuner.

Het is mogelijk om een afspraak bij de huisarts via de website in te plannen, via deze link:   Afspraak maken        Als u een afspraak voor dezelfde dag wilt maken dient u telefonisch contact op te nemen met de assistente.

Telefonisch afspraken maken

De assistente vraagt naar de reden van het consult. Dit doet zij om een inschatting te kunnen maken van de termijn waarbinnen de afspraak dient plaats te vinden en van de te verwachte benodigde tijd. Misschien kan zij u ook advies geven.

Spreekuren

In onderstaand overzicht ziet u welke arts 's morgens spreekkuur heeft.
Als u een afspraak maakt voor het middagspreekuur hoort u van de assistente of dit met dokter Mak of dokter Zwaan is en op welke locatie.

Abbekerk

Twisk

Maandagochtend

Dinsdagochtend

Woensdagochtend

Donderdagochtend

Vrijdagochtend

Visites aanvragen - Huisbezoek

Visites worden bij voorkeur voor 10:00 aangevraagd.

Afspraak met de praktijkondersteuner of een assistente

In bepaalde gevallen kunt u een afspraak maken met de praktijkondersteuner of een assistente. Dit kan bijvoorbeeld voor: injecties, oren uitspuiten, uitstrijkjes (bevolkingsonderzoek) en controles bij hoge bloeddruk of suikerziekte.

Huisartsenpraktijk
Abbekerk-Twisk